patrickvannoyen.reismee.nl

Waar is dat feestje ? Hier is dat feestje !

Hallo, ik kan alvast mijn eerste leuke belevenis in La Paz met jullie delen. Omdat Shantih me vroeg wat voor een weer het hier in La Paz is heb ik mijn neus maar eens buitengestoken op de luchthaven, en ik botste op een pas getrouwd koppel, mooi uitgedost, dat samen met de familie foto's aan het nemen was. De kleinste van de familie wilde niet op de foto maar de rest van de familie wilde met mij op de foto. Ik heb dus al een leuke foto van mij, samen met een pasgetrouwd koppel en hun familie. Ik werd ook uitgenodigd op het feest, maar vermits ik seffes naar Sucre vertrek heb ik die uitnodiging maar laten schieten. Die Bolivianen vonden het in elk geval geweldig met een bleke Europeaan op de foto te gaan. Spijtig wel dat ik op de foto mijn ogen dicht heb, maar het is toch een leuke herinnering: Ik zou de foto willen uploaden en delen met jullie, maar blijkbaar werkt de usb poort van deze computer niet, het is dus nog even wachten op foto's. Het was in elk geval een leuke belevenis.

O ja, Shantih, buiten schijnt de zon maar echt warm is het niet. Ondertussen zitten er hier naast mij twee nederlandse mensen die al drie maanden op reis zijn, en die hun vlucht naar het Amazonegebied gecancelled zagen wegens slecht weer.

Zo, nu weten jullie wat voor weer het hier in Bolivia is, ondertussen weet ik dat het in Mechelen druilerig weer is. Een schitterende uitvinding toch dat internet !

Hasta la proxima vez,

Patrick

Ellen

Ben heel benieuwd naar die foto en inderdaad leuk dat internet bestaat, zo kunnen wij hier ook meegenieten van jouw boeiende reis.

Spijtig dat je niet mee kon gaan feesten, maar er zullen zich ongetwijfeld nog andere gelegenheden aanbieden.

Ik wens je nog een goede vlucht naar Sucre en een warm onthaal.

Tot de volgende.

Ellen

Micheline

Hoi P.,

Ik vind het super voor je! De max is wel dat je begint over dames met een bolhoed ... Vertel, ik weet dat er een code rond de stand van die hoedjes hangt, maar herinner me niet meer precies hoe het in elkaar zit. Alles heeft te maken met een of geen partner, en wie draagt zijn hoedje nu scheef en wie recht???

x

Anjes

Druilerig weer in Mechelen ? Vandaag , zondag 3 oktober niks van gemerkt. Joan en ik hebben 25 km gefietst met de Mechelse Fietsgordel .
Meer kon of wou ik niet, na het trouwfeest van Lotta en Govert. Het was een tof feest.Veel gelukkige mensen met twinkelende oogjes.

Meer uitleg en foto's later na 19 december!!

Geniet nog van de mensen daar in Bolivia en tot de volgende ....

Anjes